Notify Message
Forums
#14468191 Dec 13, 2020 at 09:47 PM
3 Posts

Med hensyn til selve skoen yeezyudsalg.com var de originale Air Jordan 1'er så populære og succesrige, at Nike fortsatte med at lave nye signaturer til Air Jordans hver sæson. Denne tradition fortsatte udover Michaels pensionering, og Nike er i øjeblikket på Air Jordan 34. Fra den dag, den blev lanceret, har Air Jordans altid repræsenteret toppen af ​​sneaker-design. Skoene er uovertruffen, når det kommer til kvalitet, håndværk, materialer, innovation, ydeevne og selvfølgelig stil.

Air Jordan 1 High OG “Black / Metallic Gold” er en af ​​flere spændende farveveje fra Air Jordan sko dame grøn Jordan Brands Holiday 2020-kollektion. En luksuriøs tage på Michael Jordans første signatursko i den eftertragtede high-top silhuet, "Black / Metallic Gold", der bruger premium sort laklæder på hele overdelen, inklusive den perforerede tå, midterpanel og hæl.

Udseendet minder om Jordan 1 Mid fra 2003, der indeholdt den samme sort læderoverdel med Metallic Gold accent. Ligesom den udgivelse viser det moderne Air Jordan 1 high og japan look en swoosh af guldlæder på begge sider og et guld "Wings" -emblem på kraven. Yderligere detaljer i metalguld vises under kraveoverlayet og på "Nike Air" -tegnene på det sorte nylon-tagtag.

Air Jordan 1 High Zoom “Space Hippie” er en Tjek ud eksklusiv variation af den tidløse model, der er en del af Nikes “Space Hippie” -kollektion inspireret af livet på Mars, der lagde vægt på bæredygtighed. Overdel af tekstureret grå og sort struktureret af genbrugsmaterialer til at omfatte dens base, levende røde søm pryder bagsiden og tungerne. Andre detaljer inkluderer "Zoom" -mærke, der findes på lateral tag og tunger med en eksponeret polstret krave, efterfulgt af en hvid plettet mellemsål og flerfarvet plettet ydersål lavet af Nike Grind og "space junk" -materialer.

https://www.yeezyudsalg.com/
+0 Quote