Notify Message
Forums
Page 1
Search
#14500696 Feb 06, 2021 at 08:42 PM
3 Posts


De Converse OG Pro Leather is de trim en laag uitgesneden versie van Converse Pro Leather High Top. Dit doituble.com model zet de eenvoud van zijn voorganger voort en creëert een street-ready, veelzijdige look. Deze gemoderniseerde versie toont het opvallende bovenwerk van premium leer met het kenmerkende One-Star Chevron-logo en de inscriptie van goud "Pro Leather" op de zijkanten.

De Converse Pro Leather High Top, voor het eerst uitgebracht als de "All-Star Professional Basketball Shoe" in 1976, maakte een snelle opkomst in de Converse schoenen grijs rood basketbalindustrie met zijn toenmalige nieuwe technologie. Erving's goedkeuring voor het silhouet bracht het tot een hoogtepunt van roem, en het kreeg de bijnaam "Dr. J.". De Pro Leather Hi bleef het volgende decennium de rechtbank sieren. Het silhouet maakte naam en werd een van de meest gebruikte sneakers op straat.

Het is veilig om te zeggen dat het Converse-ontwerpteam in een nogal speelse bui was toen ze onlangs hun populaire CDG Play Chuck 70s uitbrachten in levendige lente-geïnspireerde kleurstellingen, evenals geremixed als Converse Pro Leather OX Seam Tape een Pro Leather Mid met door 'Bison' beïnvloede allure. Met betrekking tot de laatste wordt het Pro Leather nogmaals benadrukt, dit keer met zijn onopvallende Ox-silhouet dat wordt aangepast met constructieve veranderingen.

Het model dat bekend staat om zijn strakke en klassieke leren bovenwerk, wordt nu opnieuw vormgegeven in twee nieuwe variaties, die beide zijn Nu kopen voorzien van verkleinde laterale logo's, canvas hielpanelen en vetersystemen voor eenvoudigere pasvorm. Elk ligt binnen de schonere kant van het spectrum in termen van zijn kleurenschema's, aangezien de eerste optie doorschijnt naar een wit met groen / oranje accenten, terwijl de tweede geldt voor een grimmige zwarte basis ondersteund door groene, blauwe en oranje hits.

https://www.doituble.com/
+0
Page 1