Notify Message
Forums
#14595176 Apr 16, 2021 at 02:04 AM
4 Posts
Kod nas de lancering van hun Space Hippie-lijn in het grijs en oranje kleurenschema, heeft Nike Sportswear het tweede Space Hippie-collectie voorbereid: "Volt. " Bestaande uit nieuwe versies van hun Space Hippie 01, Area Hippie 02 en Area Hippie 03 plus het eerder vertoonde versie vehicle de Space Hippie apr, behouden de "Volt" -stijlen de conceptuele, duurzame bouw van hun voorgangers, maar draaien het script omkring met een fris kleurenschema. Het bovenwerk van elke schoen is gemaakt vehicle hernieuwbaar grijs Space Waste-garen, een drijvende factor in een Move to Zero-initiatief van Nike pas cher. Dit garen is gemaakt van alles, van gerecyclede flessen tot T-shirts nike space hippie goedkoop durante restjes garen, een eye van 'laat niets achter' dat wordt voortgezet within de rest van hun build.


In navolging vehicle de "Fossil Stone" durante "Black" Nike Air Force 1-drops afgelopen december, begint Stussy een nieuw project fulfilled de silo om een jaar te beginnen. Een merk heeft onthuld dat het samenwerkt met een in Los Angeles gevestigde kunstpraktijk Lookout & Wonderland omkring een collectie met hun hand geverfde paren nike air force 1 kopen nederland vehicle de eerder genoemde Military pilot 1-samenwerking te lanceren. Elke sneaker is gemaakt within tannines en vervolgens geverfd met planten die bekend staan om hun levendige kleuren en kalmerende eigenschappen, allemaal ethisch geoogst doorway Lookout & Wonderland. Vijf unieke kleurstoffen vertegenwoordigen Stussy's wereldtoursteden: New York, Los Angeles, Londen, Parijs en Tokio.

nike air max 270 sale nederland React-line-up uit met het gloednieuwe editie van hun Supernova-capsule. Gisteren hebben all of us de Air Max Plus Supernova bekeken en nu zal de nieuwe 270 Respond verschijnen met hetzelfde galactische thema. Met de twee opduikingen binnen enkele dagen na elkaar, kun u verwachten dat meer vehicle Nike's populaire Air Max-silhouetten zich ook bij een peloton voegen. Deze 270 React past helemaal within huis. Hoewel het futuristische silhouet bekend staat als een vreemde in onze wereld en de beste technologie in het spel bevat met de combinatie van Air en Respond, past dit melkwegthema ideal bij het silhouet.

nike air max 2090 blauw "BETRUE" toont nog steeds de toewijding van NIKE, Inc. aan de LGBTQIA + -gemeenschap. De Air Max 2090 "BETRUE" werd onthuld naast het Air Force 1 en ACG Deschutz en pronkt fulfilled afwisselende kleurblokken onder een kenmerkende doorschijnende bovenwerk. Geel, roze en turkoois more than de tong en middenvoet versterken de knipoog vehicle het paar naar Satisfaction Month, waarbij het laatste gebied ook zwarte, getextureerde spatborden met 'BETRUE'-tekst aantrekt. Onder de voeten zijn de tussenzolen overwegend humor, maar de Air Max 200-eenheden aan de hiel genieten van een ijsblauw set up dat doet denken aan een recente Air Force one React.
+0 Quote