Notify Message
Forums
#14676548 May 31, 2021 at 11:32 PM
3 PostsI stedet for blot at være en genudgivelse af den indledende stil, nikker den nyligt opadrettede outletfoots.com Air Max-sneaker til forskellige silhuetter med den skiftende teknologi: gradient ruskindskår og TPU øvre øjenlåne lånes fra Air Max 95 og Air Max 90 henholdsvis mens indlægssåler inklusive trykte billeder af ni andre designs à la sneaker's "History of Air" -farve fra 2006.


Til fejring af Nike Sko Sort dagen i løbet af marts måned frigiver Nike en ny Air Max Plus, der er stærkt inspireret af OG Air Max 1. Denne Nike Air Max Plus har en hvid meshoverdel parret med en lysegrå buroverlejringer og klassisk Røde skærme til virkelig at give den Air Max 1-stemning. Signatur “TN” mærke oven på en hvid mellemsål med røde luftbobler ovenpå en sort gummi ydersål fuldender designet.


Nike Air Max 1 "Live Together Play Together" ankom på et tidspunkt, hvor Nike ledte efter en måde at overhale konkurrencen, der, selvom de stadig ikke var så populære, slog Nike i den visuelle afdeling. Da superlyse farvepaletter og iøjnefaldende design steg til toppen, blev Nikes undervurderede Cortez, Waffle Racer og Tailwind overskygget. En tur til Paris senere, og Tinker Hatfield, der var forundret over Pompidou Center og dets eksoskelet af gangbroer, besluttede at designe en sko med sin luftboble på udstilling.


Selvom Nikes Air-enhed ikke var ny, var den indtil Top Kvalitet videre kun blevet indbygget i skoens såler og skjult for syne. Hatfields revolutionerende omskiftning af Nike-formlen satte sportsbeklædningsgiganten på en vej uden tilbagevenden, fyldt med endnu ikke ikoniske silhuetter. Hvad der måske er mest imponerende ved Nike Air Max 1, som i første omgang blev mødt med kynisme, er at det stadig er en af ​​Nikes mest populære silhuetter.


https://www.outletfoots.com/
+0 Quote
#14888266 Sep 16, 2021 at 05:33 AM
Little Alchemy
A good article, an attractive story requires the author to have a good sense and a keen eye to have a deep insight into it. I am very impressed with your article. Little Alchemy
+0 Quote