Notify Message
Forums
#14730490 Jun 28, 2021 at 10:07 PM
3 PostsEfter et kig på "Goddess of Victory" -parret, der er pakket i silkepapir, afslører Nike en meget mere enkel udgave af Air Force 1 Shadow. Dette tilbud af outletfoots.com Nike Air Force 1 Shadow har en helt hvid læderoverdel med matchende tunger, liners, tonale overlays og AF1 gummisål. Fremhævning af skoen er en blød gul nuance på TUP-plast-swooshes, tunge- og hælbroderi, indlægssålemærkning og bageste overlay.


Kvinders eksklusive Nike Air Force 1 Shadow modtager en simpel farvemakeup, der er Nike Sko 2021 ideel til den kommende forårssæson. Den dobbeltlagede Nike Air Force 1 bliver dækket af en hvid tumlet læderkonstruktion overalt med tonale detaljer, der lander på snørebånd, tunge, inderside, hælfane og den tykke mellemsål og gummisål. En pastelfarve af gul kan derefter ses på Swooshes, hælfanen og. branding på tungen, indlægssåler og hæle.


Starter med en ren skifer, er den Nike Air Force 1 Low Shadow Arctic Punch/Green Glow helt hvide læderoverdel skarpt kontrasteret med de lilla og grønne kontrasterende accenter, der findes overalt, inklusive branding, nogle af rørene, hælflikerne, indlægssålene og tungen. Standout-funktioner inkluderer den dobbelte Swoosh på lateralsiden, overlayet placeret over hælen og den bageste del af mellemsålen og det tilføjede hælfaneoverlay.


Den seneste farvekombination af 100% Autentisk Nike Air Force 1 Shadow, der blev annonceret, er modellen, som kan findes nedenfor. Denne særlige farvelægning har guld og sølv swooshes oven på en klassisk udseende hvid læderbase. Alle disse elementer kommer sammen på en rigtig god måde, især da sølv- og guldelementer også findes på baghælen. Hvis du er på udkig efter en Air Force 1, der går ud over den grundlæggende helt hvid eller sort, er disse en god vej at gå.


https://www.outletfoots.com/
+0 Quote