Notify Message
Forums
#14802298 Aug 06, 2021 at 03:19 AM
4 Posts
Yksi näistä uusista yhteistyöhön saapuu X9000 -paketin muodossa adidaksen kanssa. X9000L4- ja futuristisista X90004D -silueteista koostuvissa malleissa on samanlainen kirjasintyyppi, joka näkyy pelin teasereissa, sekä vastaavat värimallit. X90004D: ssä on täysi musta Primeknit-päällinen, jossa on keltaisia osuuksia ”CYBERPUNK” -logon muodossa, nauhoja ja kantapäälaskuri. X9000L4 tulee saataville neljällä eri värivaihtoehdolla: harmaa, musta, adidas x9000l4 Aito online valkoinen ja leopardikuvioinen iterointi - kaikki rohkeilla aksentteilla aina turkoosista, punaisesta, kullasta, violetista ja hopeasta.

Atmos on panostanut Adidas Yung-1: n uusimpaan yhteistyöhön. Japanilainen putiikki about saanut inspiraatiota parturikaupoista tätä värimaailmaa varten. Tulevalla vaatekaapilla on tyyris 1500 dollarin tunniste. NYC x adidas yung 1 Halvin hinta -paketti, halvempi vaihtoehto retrojuoksijalle, julkaistaan tällä viikolla. Siluetti piirtää design -elementtejä 97 -luvun Falcon Dorfin vintage -siilosta. Nykyisen isäkengän aallon mukaisesti "Hi-Res Orange" Adidas Yung-1: ssä about oranssinvärinen verkko ja nupukkipäällinen, johon on yhdistetty kollegiaalinen laivastonsininen ja shokinkeltainen. Kenkä istuu oranssin vääntöjärjestelmän työkalujen päällä.

adidas Originalsin Yung 96 sulautuu kahteen uuteen väritykseen. Paksu sneaker -vaihtoehto, joka on aiemmin pudonnut pilvivalkoiseksi/kristallivalkoiseksi, kastetaan nyt "valkoiseksi/oranssiksi" ja "valkoiseksi/mustaksi". Molemmissa valinnoissa on kerrostettu yläosa ja suurennettu ulkopohja, joka muistuttaa 90 -lukua. Ensimmäinen uusi saapuminen ”White/Orange” sisältää oransseja osumia muotoilun edessä, adidas yung 96 Virallinen sivusto sivussa ja takana. Iteraation mukana tulee myös kontrastiväriset mokkapaneelit ja Three Stripes -merkinnät valkoisella, kun taas "White/Black" -mallissa korostuvat mustat yksityiskohdat. Tässä kouluttajassa näemme myös nahkaosia, tonaalista tuotemerkkiä ja vastaavia kiinnityksiä.

Yung ninety six on ollut yksi nike Originalsin vuoden 2018 popular -silueteista. Kun mustavalkoinen yksivärinen sävy on jo nähty, paksu lenkkari julkaistaan nyt neljässä värikkäämmässä vaihtoehdossa. /Shock Pink ”-versio, jossa about tonaalinen harmaa päällinen, jossa on neonvihreitä osia ja ulkopohjassa vilkasta vaaleanpunaista sävyä, ihanteellinen niille, jotka haluavat pienen mutta vaikuttavan väripurskeen potkuihinsa. Mukana on myös "Core Black/Legend Ivy/Raw Ocher" -parit, adidas terrex Selvitys Suomi joissa on tumma päällinen, jota täydentävät erilaiset vihreät sävyt kaikkialla, myös välipohjassa, sekä "Legend Marine/Steel/Solar Red" -vaihtoehto, sininen ja harmaa ja punaoranssit paneelit kaikkialla.
+0 Quote
#14910920 Oct 17, 2021 at 09:41 AM
13 Posts
i like it
+0 Quote