Notify Message
Forums
#14828392 Aug 18, 2021 at 10:55 PM
2 PostsDe kernconstructie is echter veel meer ingetogen, geverfd een zwart om de Adidas Dames tweaks laag te laten zien. Boost Soles, veters en voeringen volgen pak in de donkere neutraal, terwijl de drie strepen aan de zijde kiezen voor een overzicht van donkerblauw. Deze schaduw, die wordt gebruikt bij de trefoil hierboven en het middenzoolblok hieronder, wordt vervolgens geaccentueerd gevonden over zowel het hieltab en de vamp, twee armaturen waarvan de respectieve glitching en iriserende losjes de lichten van retro-games nabootsen.


De Beweging Controle Adidas NMD R1 Primknit "Hyper POP" komt vandaag aan bij retailers en het pronkt het populaire Glitch Camo-patroon dat oorspronkelijk in 2016 op het silhouet verscheen. Sporting Een grijze Primerknit-bovenkant die gedetailleerd is met roze en groene pixelated camo-print, een donkere schaduw wordt gebruikt voor de sokachtige kraag, terwijl een lichtere grijze tint de boost-middenzool en Eva-insertoverlays omvat. Ten slotte, doorschijnend overlays voor de merkhielen en oogjes, gevolgd door een groene rubberen buitenzool bij het ontwerp.


Start video-game-stijl grafische weergave op en ga in de actie met het laatste aanbod van Adidas NMD R1 Solar Yellow. Deze Adidas NMD heeft een zwarte textielperiode met blauwe en turquoise accenten op de drie strepen, tongen, hieltabs en EVA-pluggen. Dynamische grafische stijl Game-stijl Komt in de hiel en de middenvoet bovenop een zwarte boost tussenzool en rubberen buitenzool voltooit het ontwerp.


Deze colorway van de Adidas NMD R1 neemt een Adidas Schoenen kleurrijke grafische print overal in het gebreide printknit-bovenkant aangezien het ontwerp inspireert van enkele van de meest iconische NMDS. De zwarte basis staat in contrast door oranje, groene en blauwe graphics, samen met meer zwart geplaatst op de veters, hieltab, enkel, de boost-middenzool, en de EVA-inzetstukken bovenop de middenzool. Meer oranje branding op de tong en hiel biedt meer kleur terwijl de sneaker bovenop een gom rubberen buitenzool zit.


https://www.nlshowmy.com/
+0 Quote