Notify Message
Forums
#14838576 Aug 23, 2021 at 11:25 PM
3 PostsOm de "White Rose" -editie te contrasteren, zal volgende week ook een Nike Air Force 1 Low "Pink Rose" verschijnen, Nike Heren aangezien beide kleurstellingen met name zijn geïnspireerd op de plastic tassen van Bodega. Het lage model heeft gewoon een roze leren bovenwerk met bijpassende veters en tongen, terwijl het thema is gericht op de hiel met een rood rozenmotief, naast de solostreep met 'AIR'-letters om de steel te symboliseren. Tot slot, driedubbele Nike-merktonglabels, Have a Nike Day grafische inlegzolen en witte rubberen zolen maken het ontwerp compleet.


De Aan Uitverkoop Nike Air Force 1 Low is een tijdloos silhouet dat nog steeds een overvloed aan kleurstellingen krijgt en het wordt nu onthuld in een ongerepte afwerking die geschikt is voor de lente. Door simpelweg een bovenwerk van wit leer aan te trekken, bestaat het hoogtepunt uit neon-achtige gradiënt Swooshes, gevolgd door roze en blauwe accenten op de gemerkte delen. Tot slot maken contrasterende zwarte accenten op de hiellipjes en tonglabels, en een doorlopende witte rubberen zool het ontwerp compleet.


Zoals met eerder geziene Nike Air Force 1 07 Wit Zwart iteraties van het vaak gerepliceerde model, heeft het komende paar voornamelijk een tweekleurig arrangement: "wit" glad leer vormt het toneel voor "zwarte" profiel- en hieloverlays. Net als de samenwerkingsedities van KITH, heeft de sneaker ook een miniatuur-swoosh op het kwartpaneel, wat een aanvulling is op de glinsterende details op de kanten dubrae, het tonglabel en het achterste logo. Onder de voet past de Nike Sportswear-klassieker een schone make-up toe op zijn zool.


De op rabarber geïnspireerde Air Force 1 Low is gekleed in een bovenwerk van wit leer, versierd met Nike Zwart het geverfde canvas op de Swooshes en de overlays van de hiellip. Het meest opvallende kenmerk van de sneaker is de plant die op de tongen is geborduurd, vergezeld van een beschrijvende tekst op de hielen. Afwerkingsdetails zijn onder andere Volt inlegzolen bovenop een witte tussenzool en gespikkelde sintel buitenzool.


https://www.schoennieuwe.com/
+0 Quote