Notify Message
Forums
#14840594 Aug 24, 2021 at 09:41 PM
3 Posts

Sinds ASICS in 1953 de hardloopschoenenwereld betrad, heeft ASICS technologie geïnnoveerd zoals uitlopende zolen voor stabiliteit en reflecterende Asics Schoenen hakken voor nachtelijke zichtbaarheid. Toen luchtzakken in schoenen een rage waren, innoveerde ASICS hun beroemde GEL®-technologie, die 28% meer impact absorbeerde dan lucht. De voortdurende toewijding van ASICS aan innovatie is de reden waarom ze door de jaren heen zo'n loyale fanbase hebben behouden.

De Asics Women's Volleyball Tennis is de keuze voor vrouwen die van de sport houden en betere prestaties op het veld willen bereiken. Met een modern In de uitverkoop ontwerp heeft de Gel-Rocket 10 een ademend bovenwerk met synthetische zijpanelen voor ondersteuning en duurzaamheid; daarnaast hebben de schoenen een gewatteerde hiel die comfort biedt en eelt helpt voorkomen.

De tussenzool heeft een siliconen basis op strategische locaties, voor een betere schokabsorptie, en de rubberen buitenzool heeft een ultralicht onderdeel dat zorgt voor meer torsiestabiliteit. Ga de baan op om met Asics Gel Rocket 10 Heren Asics te trainen of te spelen. Zorg ervoor dat je de jouwe garandeert! Een multifunctionele indoorschoen, het GEL-ROCKET™ 10-aanbod blijft uitstekende demping leveren voor een reeks veldatleten.

De ASICS GEL-Rocket 9 is de ideale indoorschoen voor alle sporters die op zoek zijn Asics Schoenen Dames naar goede demping en stabiliteit. De speciale GEL-technologie zorgt voor een optimale schokabsorptie en de verende EVA-tussenzool geeft je een echte boost op het veld. Om de vele korte en snelle bewegingen van zaalsporters goed te ondersteunen heeft ASICS de TRUSSTIC SYSTEM™ component onder de middenvoet ontwikkeld, zodat je snelle voetenwerk niet wordt beperkt door je schoenen.

https://www.exclusiverunning.com/
+0 Quote