Notify Message
Forums
#14886749 Sep 14, 2021 at 09:32 PM
3 Posts

De GEL-TRABUCO 9 G-TX-schoen is van boven tot onder opnieuw ontworpen om Asics Schoenen zichzelf te laten gelden als een allround trailpionier. Robuust en comfortabel zijn de twee termen die deze trailrunningschoen het beste omschrijven. Het is voor de offroad-loper die op zoek is naar uitstekende duurzaamheid, bescherming en grip.

Energiebesparing is een belangrijk onderdeel voor trailrunners die lange afstanden afleggen, daarom hebben we GUIDESOLE™-technologie Asics Trabuco Max Digital Aqua toegepast op de TRABUCO MAX™-trailschoen. Deze trailrunningschoen biedt verbeterde demping en tractie, terwijl hardlopers meer terrein kunnen afleggen met minder inspanning. GUIDESOLE™-technologie is een zoolconstructie die bestaat uit een responsieve teenveer waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze op de lange termijn energie bespaart.

Dankzij de verminderde belasting van de ledematen van voetstoot tot teen-off, geeft deze technologie trailrunners meer potentieel om verder te rennen, omdat ze minder energie zullen gebruiken om dezelfde afstand af te leggen. Tractie is een noodzakelijk onderdeel om off-road te exclusiverunning rennen, daarom hebben we ASICSGRIP™-technologie in de buitenzool verwerkt. Deze rubbersamenstelling is functioneel voor het bieden van tractie, vooral in natte en gladde omstandigheden. In de ASICSGRIP™-buitenzool hebben we een noppenpatroon voor bergopwaarts en bergafwaarts toegepast voor verbeterde wendbaarheid bij het navigeren door verschillende topografieën.

We wilden ook geavanceerd comfort en demping bieden voor hardlopers die uren achter elkaar op pad zijn. Door 28 mm FLYTEFOAM®-technologie onder de hiel en 23 mm onder de voorvoet toe te voegen, Zwarte Asics Schoenen biedt deze schoen uitstekende demping. Door de hoge stapelhoogte worden stenen en wortels beter opgenomen door de tussenzool. De combinatie van een soepele voorwaartse rollende beweging verbeterde demping en betere tractie maakt de TRABUCO MAX ™ -schoen een geweldige trainingspartner voor een verscheidenheid aan trailrunning-workouts.

https://www.exclusiverunning.com/
+0 Quote
#14900902 Sep 29, 2021 at 11:08 PM
bas232
+0 Quote