Notify Message
Forums
#14888780 Sep 16, 2021 at 09:27 PM
3 PostsGeïnspireerd door onze constant Adidas Heren verbonden wereld van streaminggegevens, gaf de adidas NMD R1 Spectoo een frisse draai aan de klassieke NMD-stijl. Het gestroomlijnde gebreide bovenwerk is gemarkeerd met tekstafbeeldingen en een doorschijnende zijkant, een subtiele knipoog naar de overgang van stadsverkenner naar digitale reiziger. Flexibel en responsief, de adidas Boost-middenzool is ongelooflijk comfortabel van de eerste tot de laatste stap.


De kernconstructie is echter veel ingetogener, zwart geverfd om de gelaagde tweaks Adidas Zwart beter onder de aandacht te brengen. Boostzolen, veters en voeringen volgen het voorbeeld in de donkere neutrale kleur, terwijl de Three Stripes aan de zijkant kiezen voor een omtrek van donkerblauw. Deze tint, die wordt gebruikt bij het klaverblad erboven en het tussenzoolblok eronder, wordt dan geaccentueerd gevonden over zowel het hiellipje als de vamp, twee armaturen waarvan de respectievelijke glitching en iriserende losjes de lichten van retro-games nabootsen.


De adidas NMD R1 Primeknit "Hyper Pop" arriveert vandaag bij retailers en pronkt met het availablermore populaire glitch-camopatroon dat oorspronkelijk in 2016 op het silhouet verscheen. Met een grijs Primeknit-bovenwerk dat is gedetailleerd met roze en groene gepixelde camoprint, een donkerdere tint wordt gebruikt voor de sokachtige kraag, terwijl een lichtere grijze tint de Boost-tussenzool en overlays van EVA-inzetstuk bedekt. Ten slotte maken doorschijnende overlays voor de hielen en oogjes met het merk, gevolgd door een groene rubberen buitenzool het ontwerp af.


Deze colorway van de Adidas NMD R1 Core Black/Bright Orange/Cloud White krijgt een kleurrijke grafische print over het gebreide Primeknit-bovenwerk, omdat het ontwerp inspiratie combineert van enkele van de meest iconische NMD's. De zwarte basis staat in contrast met oranje, groene en blauwe afbeeldingen, samen met meer zwart op de veters, het hiellipje, de enkel, de Boost-tussenzool en de EVA-inzetstukken bovenop de tussenzool. Meer oranje branding op de tong en hiel zorgen voor meer kleur terwijl de sneaker bovenop een rubberen buitenzool zit.


https://www.availablermore.com/
+0 Quote