Notify Message
Forums
#14909583 Oct 14, 2021 at 09:45 PM
3 Posts

Run met de snelheid van Lyte - de originele GEL-Lyte zette de standaard Asics Schoenen voor een serie die tot op de dag van vandaag voorop zou blijven lopen in het aanbod van ASICS. Met een gewicht van minder dan een pond, was de schoen ultralicht en gebouwd om de atleet te bevrijden.

ASICS GEL-LYTE III voor heren :: Scoor een klassieke stijl die je nu moderne atletische prestaties geeft in de ASICS GEL-Lyte III voor heren. Kom Top kwaliteit terug in retrostijl terwijl je geniet van de voordelen van de huidige technologieën met deze klassieke schoen die nu is voorzien van een lichtgewicht, superademend bovenwerk, zachte demping en een rubberen buitenzool die sterke grip biedt op moeilijke oppervlakken. Geloof ons, dit is een stijlvolle schoen die je niet mag missen!

Asics GEL-Lyte III OG in het nieuwe 'Cream'-kleurenschema, dat de hardloopklassieker uit 1990 opfrist. Het slanke bovenwerk met gespleten Asics Lyte Classic Heren tong is gemaakt van hoogwaardig zeemleer met geperforeerde elementen. Het geheel is in crème-beige kleuren gehouden en is gemonteerd op een comfortabele EVA-schuimzool met een GEL-gel-dempingssysteem aan de binnenkant.

De iconische GEL-Lyte III ging oorspronkelijk de straat op in 1990 met de nu beroemde ASICS GEL-Cushioning om hardlopers te voorzien van optimaal Nieuwste Asics Schoenen comfort en ondersteuning, terwijl de schoen verder wordt verbeterd met zijn uniek ontworpen gespleten tongconstructie, waardoor de gebruikelijke zijwaartse beweging wordt voorkomen. zijtongbeweging in andere prestatiemodellen. Tegenwoordig is de retrorunner een lifestyle-schoeisel geworden dat essentieel is voor sneakerliefhebbers met zijn beroemde kroniek van beruchte materiaalinnovaties en kleurenmanieren.

https://www.exclusiverunning.com/
+0 Quote