Notify Message
Forums
Page 1
Search
#14929836 Jan 07, 2022 at 01:11 AM
3 PostsYtterligare detaljer tillhandahålls av Adidas Skor toppöglor och en svart plös-, hals- och spetsuppsättning som påminner något om den tidigare nämnda YEEZY 700 V3. Utseendet avslutas med en välbekant mellansula - samma stil som används på OG YEEZY BOOST 700 - i helsvart och fylld med studsande BOOST-dämpning för exemplarisk komfort.


Adidas Yeezy Boost 700 MNVN "Bright Cyan" består som en av silhuetterna som depthtotal kommer att erbjudas för Yeezys sommarkollektion 2021 eftersom en första titt på modellen äntligen har dykt upp online. Sammantaget visar den låga modellen den "Bright Cyan" nyansen över sin nylonkonstruktion, som ersätter det traditionella läder- och mockasminket. Dessutom, 3M reflekterande accenter på det förstorade "700"-märket på dess sidopaneler, följt av svarta accenter genomgående, och en tjock fullängds innesluten Boost-verktyg i svart avrundar profilen snyggt.


Adidas Svarta har djärva, kontrasterande färger. Detta inkluderar två nyanser av blått – meshmaterialen är en ljusare nyans med lädret och mocka i mörkare färger. Den nedre delen av ovandelen har svarta och mörkgröna färger. Mörkgrönt är ett överraskande val men fungerar bra.


Dessutom har Adidas Yeezy Boost 700 V2 Cream underliggande reflekterande material. Det finns tre områden där det finns. För det första finns det två "ögon" på både laterala och mediala sidor. Den andra är mindre uppenbar, men ändå lätt att se på baksidan. Till sist finns de tre ränderna i mitten av sneakern. Den ligger under ett nätskydd men är synlig när ljus lyser på den.


https://www.depthtotal.com/
+0
Page 1