Notify Message
Forums
#14933491 Jan 25, 2022 at 10:17 PM
3 Posts

Hoewel het All-Star-evenement van de NBA 2021 er anders uit zal zien dan eerdere iteraties, nike air force 1 react heren is het geïnspireerde schoenen van grote spelers in de sneakerruimte. Daaronder de Nike Air Force 1 React, die onlangs is opgedoken in een "Zwart/Barely Groente" colorway. Verwant aan aangrenzende Foamposite en Dunk High-paren, heeft de aanstaande versie van Bruce Kilgore's ontwerp glanzende, licht gedessineerde overlays door het hele bovenwerk.

Constructie bij de teenendoos, middenvoet, langs de tong en op de ruggengraat wijken echter af van de eerder genoemde glanzende samenstelling ten nike air force 1 react lx 3m gunste van "zwart" getrommeld leer. Niet-standaard profiel-swooshes gaan op in hun omgeving, maar de branding op de tong en het hiellabel, evenals de NBA-insginia op de laterale hiel, hebben een zilveren flair. De Nike React-gedempte Air Force 1 zit bovenop een semi-doorschijnende, "Barely Groente" zool.

Met bijna elke versie van de Air Force 1 is er altijd een Triple White aanvulling op een Triple Zwart-palet en vice versa. D/MS/X, hoewel in feite een nike air force 1 react naija parallelle re-imaging van de huidige Nike, is duidelijk geen uitzondering op de regel, aangezien hun nieuw gebouwde Air Force 1 React dezelfde iriserende panelen zal combineren met een frisse witte colorway.

De panelen, die voor het grootste deel bekend zijn, blijven over het algemeen binnen de lijnen van beproefde richtlijnen. Maar terwijl de voorvoet de typische geperforeerde neus en bijpassende dop draagt, streven de constructies erachter naar iets veel minimalistischer en uitgekleder. nike air force 1 react wit Deze gladde leren delen zijn aan elkaar gestikt in plaats van gelaagd bovenop, en fungeren meestal als een neutrale ondergrond waarop de gekrompen geventileerde Swoosh en gelaagde oogsteunen verder kunnen opvallen.

https://www.footwhole.com/

+0 Quote
#14961371 May 23, 2022 at 05:33 AM
mega game
รีวิวเกม Relax gaming ทางสู่การบรรลุเป้าหมายของ Relax Gaming มันช่างนาน megaslotgame ด้วยเหตุว่าแม้ว่าจะจัดตั้งขึ้นในเมืองทาลลินน์ประเทศเอสโตเนียตั้งแต่ปี 2010แม้กระนั้นผู้ให้บริการโปรแกรมคอมพิวเตอร์คาสิโน
+0 Quote
#14963091 May 31, 2022 at 03:24 AM
chunmin
The information you share is broad knowledge and should be read by people to open their eyes. I am very grateful for that. poppy playtime
+0 Quote