Notify Message
Forums
#14951626 Apr 13, 2022 at 09:35 PM
3 Posts

De adidas Yeezy Boost 350 v2 "Ash Pearl" sluit de lentetrilogie van het silhouet af - en mogelijk ook deze versie van de constructie van het silhouet. adidas schoenen dames Maar voordat het overgaat op monofilament mesh. Net als de vorige kleurstellingen met een "Ash"-thema, roept dit paar een vrij sterke verbinding op met eerdere aanbiedingen.

Getint in een aantal neutrale, aardse tinten, draagt ​​het bovenwerk een bekende driekleur die begint aan de bovenkant van de zijkant met beige tonen. Direct daaronder kleurt de streep een beetje donkerder, maar niet zo donker als de grijzen die de onderste helft opvullen. Deze strekken zich ook adidas yeezy boost 350 v2 ash pearl uit tot de mediale en omvatten meer wijdverbreid met weinig onderbrekingen. De tooling voltooit de constructie met gele, bijna gomachtige tussenzolen en treden.

MX Rock colorway. Structureel kiezen de nieuwste Yeezy's voor een beproefd ontwerp, Nu kopen met het geliefde hiellipje dat de afgelopen twee jaar in de meeste 350's ontbrak. PRIMEKNIT-patronen in het bovenwerk bieden echter een van de meest experimentele patronen van het model.

Verwant aan eerdere "MX" -stijlen, misschien wel het meest opvallend te zien op de Yeezy Foam Runner, vermengen verschillende kleurstrepen adidas schoenen hoog zich om een ​​"willekeurig" marmereffect te creëren; zwart, grijs en bruin claimen onroerend goed op de bovenste helft van de sneaker, waarbij de donkerste toon van het trio de scène domineert. Mesh-panelen aan de zijkant voegen zich bij het eerder genoemde hiellipje en de geribbelde tussenzool en kiezen ook voor een pikdonkere make-up.

https://www.checkschoen.com/
+0 Quote