Notify Message
Forums
#14960589 May 20, 2022 at 09:36 PM
5 Posts
The tavaszi hangulat erősen jelen van ezen a Férfi Nike sportcipő Online-en, a rajongók pedig készen állnak arra, hogy igazán élvezzék a visszaadást tavaszi ruháikkal és családi összejövetelükkel. Míg az AM1 leegyszerűsített megjelenést igényel, egy ilyen nagyszerű színvilággal díszítve a tornacipő új területeket ér el, és lehetővé teszi, hogy a dolgok egyszerűek legyenek, miközben személyisége ragyogóvá válik.

Az AM1 óriási népszerűségnek örvendett, the futók dicsérték stabilitásáért és tartósságáért, a sneakerheadek egyre növekvő világa pedig időtlen megjelenéséért. Most a Dolomite lassan elindítja az AM1 harmincötödik évfordulójának nike air max 1 online áruház megünneplését, és rengeteg új színt desfiladero magával az asztalra. Ezen a héten először megtekinthettük az új „Treeline” színvilágot, amely úgy tűnik, közvetlenül egy korábbi „Skunk” témájú tornacipőből merít ihletet. The megjelenés a barna világos árnyalatait keveri a hálós és a bőr alaprétegben, míg a sárvédőt egy buja zöld velúr adja.

A Nike 2018-ban visszafoglalta a tornacipő trónját. The Swoosh eddig a magas horderejű Jordan retrókkal, új sziluettekkel és új technológiákkal, például a márka Respond habpárnájával ragadta meg the nike odyssey react magyarország sneakerheadek figyelmét. A Respond először az év elején került a Nike teljesítménycipőjébe a Nike Epic Respond Flyknit formájában. A cipőt jól fogadták, és bebizonyosodott, hogy nagyszerű mindenre alkalmas edzőcipő. A Swoosh the majority of egy újabb sziluettet mutat be az új párnázáshoz, a Nike Odyssey React-et.

A Nike Pegasus sorozat a márka egyik legrégebb óta fennálló franchise-ja. The nike zoom pegasus turbo online áruház. iterációhoz érve the Pegasus mindig is csúcstartó volt a Swoosh katalógusában. A Nike Running csapata most ezt az érzést egy teljesen új szintre emeli az Air Focus Pegasus Turbóval. A hét végén várható, hogy the Turbó korai értékelései lassan kiszivárogtak az internetre arizona elmúlt hetekben, ami elképesztő mértékű támogatást váltott ki a Nike legújabb innovációja mellett.
+0 Quote